Videochat de acasa

Avantaje si dezavantaje sa faci video chat de acasa:

Este foarte adevarat ca “DE ACASA” este mult mai comod sa lucrezi, indiferent de domeniul
activitatii…
Si procentele incasarilor sunt mai mari… (necalculand investitiile de initiere si mentenanta permanenta)

Dar de ce punem in ghilimele “de acasa”?

Deoarece majoritatea persoanelor care isi exercita job-ul la domiciliu au constatat ca ESTE MULT MAI GREU SA REALIZEZI VENITURILE dorite si sa iti structurezi un PROGRAM de 6-8 ore/5 zile pe saptamana constant.

In momentul cand esti permanent la domiciliu vei fi foarte des contactata fie pe telefon fie la usa deoarece se stie ca ai program facut de tine si POTI MUNCI ORICAND, lucru care se va si intampla…
vei munci cate putin dar MEREU VEI FI IN MEDIUL JOBULUI NEMAIPUTAND SA FACI DISTINCTIA INTRE VIATA INTIMA SI MUNCA….VEI FI MAI TOT TIMPUL OBOSITA SI CONSUMATA PSIHIC, situatie in care nu rezista nimeni perioade foarte lungi.

Este foarte greu in primul rand din cauza FACTORILOR EXTERINI cum ar fi: PRIETENI, RUDE SAU ALTE POSIBILE PERSOANE CARE TI-AR PUTEA INTRERUPE ACTIVITATEA.

Chiar daca esti foarte bine organizata,cand esti la domiciliu,mereu pot aparea neplaceri, zgomote de la vecini, defectiuni ale aparaturii ( aparatura destul de scumpa care o vei achizitiona din buget propriu impreuna cu decorul necesar )

Orice intrerupere (mai ales neplanificata) inseamna PIERDERI FINANCIARE DE PARTEA TA. Pe moment nu par mari dar adunate chiar sunt considerabile.

Daca totusi consideri ca mediul in care locuiesti este ideal pentru a putea sa iti desfasori in conditii optime activitatea si iti va fi favorabil dezvoltarii profesionale si financiare, te consideri foarte echilibrata, disciplinata si motivata ; noi iti vom pune la dispozitie o metoda de colaborare la domiciliu cu procent avantajos, unde daca esti dispusa sa ne urmezi sfaturile si indrumarile noastre ar trebui sa reusesti sa iti atingi scopurile.

Colaborarea cu studioul:

Motivele pentru care un model de videochat indiferent de experienta si-ar dori o colaborare cu studioul nostru sunt urmatoarele:
  • ne implicam permanent in bunastarea morala, financiara si profesionala a modelelor noastre,
  • suntem in permanenta in pas cu tehnologia
  • tinem in mod express sa ne desfasuram activitatea cat mai corect din punct de vedere fiscal si juridic
Prin colaborarea cu un studio de videochat se elimina toti factorii externi care pot afecta activitatea si investitiile aferente acestui job pentru a se desfasura cu profesionalitate si in legalitate.

Mediul in care va lucra va permite sa faca distinctie clara intre job si personal time, iar atmosfera va fi permanent una pozitiva si constructiva.